Actorul Gerard Butler s-a logodit. Cine este iubita lui

De Geo Berciu, pe
Cel mai râvnit burlac al Hollywood-ului, actorul Gerard Butler este la un pas să-şi pună pirostriile. Se pare că el s-a logodit deja cu Morgan Brown, iar toată lumea vrea să afle cât mai multe despre femeia care i-a furat inima.

Cine este iubita lui Gerard Butler? Este întrebarea care a stat pe buzele a milioane de admiratoare ale cuceritorului actor, după ce presa a anunţat că vedeta s-ar fi logodit.

gerard-butler-logodit 0

Zvonurile au pornit după ce paparazzii au fotografiat-o pe Morgan Brown purtând un inel cu un diamant impresionant, duminică, în timpul unei plimbări prin Malibu, în California. Şi jurnaliştii nu au cum să se înşele, având în vedere că din vara anului trecut când Gerard Butler şi Morgan Brown s-au cunoscut, cei doi sunt de nedespărţit.

gerard-butler-logodit 1

Ba mai mult, cei doi îşi trăiesc romantismul simplu şi degajat: actorul care îşi permite să ia masa în orice restaurant exclusivist, a fost văzut împreună cu iubita lui în faţa unei pizzerii de cartier, unde împărţea nu numai mâncarea, ci şi gesturi tandre.

gerard-butler-logodit 2

Morgan este o femeie de afaceri de succes şi a fost model înainte de a deveni specialistă în design interior.

gerard-butler-logodit 3

Chiar dacă cuplul a petrecut sărbătorile de iarnă separat, actorul scoţian, care venea din Europa, a fost aşteptat la aeroport de Morgan Brown la sfârşitul lunii decembrie, fiind încă o dovadă a faptului că iubita actorului este nu numai o femeie fermecătoare cu afaceri de succes, ci şi o parteneră deosebit de înţelegătoare.

gerard-butler-logodit 4

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, designsbymorganbrown.com)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter