A murit Liz Sheridan, mama lui Jerry din serialul „Seinfeld”

De Unica.ro, pe

Liz Sheridan, actrița care a interpretat rolul mamei lui Jerry în serialul „Seinfeld”, a murit, vineri, la vârsta de 93 de ani.

Actrița Liz Sheridan a murit în somn, din cauze naturale, în locuinţa din New York, a transmis reprezentanta sa, Amanda Hendon, potrivit CNN. În data de 10 aprilie, aceasta împlinise 93 de ani.

Moartea sa survine la două săptămâni de la încetarea din viață a unei alte actrițe din „Seinfeld”, Estelle Harris. Cunoscută pentru rolul Estelle Costanza, mama personajului George Costanza din celebrul serial de comedie, aceasta a decedat tot la la vârsta de 93 de ani, în data de 2 aprilie.

Dansatoare profesionistă, aceasta și-a făcut debutul pe Broadway în 1971 și a apărut în mai multe producții, inclusiv în muzicalul „Happy End”, alături de Meryl Streep, în 1977. Începând cu anii ’80, s-a concentrat pe cariera sa în cinematografie și televiziune.

Citește și: Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cere intervenția Avocatului Poporului în cazul condamnării ei

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Ce spune Andreea Esca despre dezinvoltura și popularitatea Alexiei Eram în mediul online

Unii voluntari români tratează într-un mod batjocoritor refugiații ucraineni

Cine a fost Lis Sheridan

S-a remarcat în sitcomul american „Seinfeld”, creat de Larry David și Jerry Seinfeld, unde a interpretat-o pe Helen, mama lui Jerry Seinfeld, timp de nouă sezoane. A mai apărut în producții precum „Archie Bunker’s Place”, „St. Elsewhere”, „One Day at a Time”, „Newhart”, „Moonlighting”, „Herman’s Head”, „Family Ties”, „Hill Street Blues”, „Empty Cuib” şi „Life with Louie”, „ALF”.

A trăit o poveste de dragoste cu actorul James Dean, despre care a scris în cartea sa autobiografică „Dizzy & Jimmy: My Life With James Dean: A Love Story”, publicată în 2000.

Comediantul Jerry Seinfeld i-a adus un omagiu lui Liz Sheridan pe reţelele de socializare.

Liz a fost întotdeauna cea mai dulce şi mai drăguţă mamă de la TV pe care şi-o putea dori un fiu. De fiecare dată când a venit în serialul nostru, a fost cel mai plăcut sentiment pentru mine. Sunt atât de norocos că am cunoscut-o, a scris acesta.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter