10 lucruri inedite despre NAOMI WATTS

De Viva.ro, pe

Este una dintre actriţele australiene care au reuşit cu brio la Hollywood. Totuşi, Naomi Watts se consideră britanică, iar acum este mândră că joacă rolul celei mai iubite prinţese din Marea Britanie, prinţesa Diana.
1. TATĂL EI A FOST MANAGER DE TURNEU ŞI INGINER DE SUNET AL TRUPEI PINK FLOYD. Peter Watts a lucrat pentru Pink Floyd până în 1974, iar râsul de maniac care se aude pe melodia „Money”, de pe al­bumul „The Dark Side of the Moon”, este al lui Peter. La doi ani de la înche­ierea colaborării cu Pink Floyd, a murit după ce a luat o supradoză de heroină. Naomi Watts avea atunci numai 7 ani.
 
2. MAMA SA, MYFANWY, A FOST ANTICAR, COSTUMIERĂ ŞI DESIGNER DE INTERIOR. De origine galeză, Myfanwy a divorţat de soţul ei, Peter, la 4 ani după naşterea lui Naomi Watts.
 
3. E CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A LUI NICOLE KIDMAN. Cele două s-au cunoscut la audiţiile pentru o reclamă la bikini. La întoarcerea acasă, au împărţit un taxi şi s-au împri­etenit. Nicole a sprijinit-o când a venit la Hollywood, timp de zece ani, până i-a fost descoperit talentul. În această perioadă, Watts a lucrat ca dădacă pentru copiii lui Nicole Kidman şi Tom Cruise, iar după divorţul celor doi a locuit împreună cu Kidman.
 
4. PRACTICĂ JUDO. Din 1989 până în 1992 a participat la Campiona­tele de Judo pentru amatori, iar acum practică Jiu-Jitsu brazilian.
 
5. A LUCRAT CA ASISTENT STI­LIST la revista australiană „Follow Me” când avea 20 de ani. Înainte de revistă, Naomi Watts a lucrat la depar­tamentul de publicitate al unui lanţ de retail.
Citeste mai departe despre Naomi Watts pe Viva.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter