Un mire a lipsit de la propria nuntă. A aflat că are COVID-19 chiar înainte de eveniment

Un cuplu din Botoșani a avut parte de o nuntă total atipică. Mirele a fost confirmat cu COVID-19 și nu a putut participa, dar petrecerea nu a fost amânată.

Mirii nu erau vaccinați, așa că au fost nevoiți să își facă un test PCR înainte de nuntă. Mirele a primit un rezultat pozitiv pentru COVID-19, motiv pentru care a intrat în izolare la domiciliu.

Citește și: Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Nuntă fără mire la Botoșani

Pentru că mireasa nu era infectată și invitații urmau să vină din toată țara, aceștia au luat decizia de a nu amâna evenimentul și de a sta separați la propria lor nuntă.

Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el.

Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla, a declarat o persoană apropiată mirilor, potrivit spynews.ro.

Cel care i-a ținut locul ginerelui a fost tatăl miresei, inclusiv la dansul mirilor.

Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo.

Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter