Roxana Ciuhulescu se căsătorește a doua oară. Cine este viitorul soț și ce părere are fiica sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 februarie 2018, 16:18
Proaspăt divorțată, Roxana Ciuhulescu se pregătește din nou să ajungă la altar la brațul de iubitul său, Silviu Bulugioiu alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Roxana Ciuhulescu a divorțat anul trecut de Mihai Ivănescu, tatăl fiicei sale, Ana Cleopatra, după o căsnicie de 10 ani, iar anul acesta a spus da altui bărbat. Vedeta a fost cerută în căsătorie în prima zi a anului acesta, pe când se afla în Thailanda, acolo unde-și petrecea vacanța.

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu

Silviu Bulugioiu a fost președintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Cei doi împărtășesc aceași pasiune pentru mașini și au lucrat împreună înainte de a deveni un cuplu.

Roxana Ciuhulescu SI FIICA SA, ANA CLEOPATRA

Roxana Ciuhulescu nu a luat, însă, decizia singură și nu ar fi răspuns un da atât de ferm, dacă fiica sa nu i-ar fi dat acceptul, relatează Libertatea. Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani, îl place pe viitor soț al mamei sale și nu pare absolut deloc deranjată să-i devină tată vitreg. În plus, mama vedetei TV este absolut încântată de noua relație a ficei sale și îi este recunoscătoare lui Silviu Bulugioiu, viitorul său ginere, pentru faptul că a fost alături de Roxana și a ajutat-o să depășească divorțul. În grupul lor de prieteni se zvonește deja că Roxana este însărcinată, însă zvonuriule nu au fost confirmate de cei doi.

Citește și – Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Citește și – Cum își răsfață soțul Alessandra Stoicescu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter