Prima reacție a Oanei și a lui Kamara după ce amanta artistului a apărut la TV. Ce au transmis cei doi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 31 ianuarie 2018, 15:55
După ce tânăra din Brașov, în vârstă de 24 de ani, care are o relație cu Kamara a apărut la TV și a povestit cu lux de amănunte povestea lor, soția acestuia, Oana, a reacționat, însă într-un mod foarte discret.

Oana și Kamara, în vârstă de 41 de ani, sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună un băiețel, Leon Akim, în vârstă de 3 ani. Totuși, aceste detalii nu i-au stat în cale artistului de culoare care a decis că este momentul să-și refacă viața alături de o altă femeie, pe nume Mădălina, o manichiuristă din Brașov pe care a cunoscut-o în mall. Aceasta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit cum a decurs prima întâlnire și a făcut confesiuni intime din relația pe care cei doi o au în prezent, subliniind faptul că ea nu este în postura de amantă, deoarece Kamara și soția sa sunt despărțiți de cinci luni.

Kamara si amanta

Kamara, în ipostaze tandre, alături de amanta sa, Mădălina

Dacă am crede că în cele cinci ore pe care cei doi și le petrec zilnic la telefon, cel puțin așa susține Mădălina, nu au vorbit și despre această ieșire în public, s-ar putea să ne înșelăm. Însă, nu putem să nu ne întrebăm dacă membrul formației Alb Negru, Kamara, a fost de acord cu aceste declarații. Pe de altă parte, atitudinea Oanei vizavi de aceste întâmplări a fost cât se poate de elegantă: Nu e momentul pentru declaraţii, când o să fie cazul o să spun mai multe lucruri. Nu ştiu ce pot să zic. Dacă lumii i se pare, aşa o fi. Eu nu o cunosc.” – a declarat Soția lui Kamara.

Totodată, am putea fi cârcotași și am putea afirma că și Kamara a avut o reacție la cele întâmplate, o reacție mascată, într-adevăr, dar care confirmă spusele amantei sale, iar el, cu alte cuvinte, recunoaște că a greșit. Acesta a postat pe Facebook o imagine care conține un mesaj cu subînțeles: De fiecare dată când vrei să arăți cu degetul spre cineva pentru a-l învinovăți de ceva, amintește-ți că trei degete sunt îndreptate către tine.

Citește și – Cine este amanta lui Kamara. Primele declarații despre relația celor doi

Citește și – Cum arată fata lui Kamara. Are 18 ani și nu-i seamănă deloc

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter