Pasagerii din avionul dispărut, asfixiați înainte de prăbuşire

De Libertatea.ro, pe

Rudele celor 239 de oameni aflaţi la bordul cursei Malaysian Airlines, dispărută pe 8 martie, în Oceanul Indian, sunt răvăşite de durere.
După 16 zile de căutări, resturi ale aeronavei au fost găsite în mijlocul oceanului, iar autorităţile au confirmat că avionul s-a prăbuşit. Detaliile furnizate de anchetatori sunt şocante şi lasă să se înţeleagă că tragedia a fost premeditată.

După ce au primit prin sms vestea că avionul Malaysian Airlines zace pe fundul Oceanului Indian, rudele celor 239 de persoane decedate trebuie să facă faţă tot mai multor informaţii îngrozitoare ce ies la iveală, prin vocile anchetatorilor.

O sursă citată de presa din Anglia susţine că aeronava a urcat până la 14.000 de metri altitudine şi a zburat timp de 23 de minute la această înălţime.
Trupurile au fost devorate de rechini

Acest lucru face ca sistemul de presurizare să cedeze în circa 12 minute şi apoi pasagerii ar leşina în alte câteva minute, din lipsa oxigenului! Se pare că acesta a fost şi scenariul al cărui autor ar fi fost, se pare, chiar comandantul.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter