Simona Halep dezminte operația. Ilie Năstase reacționează: „De asta vedem atatea abandonuri in fiecare an”

De Mădălina Manole, pe
Simona Halep are probleme de sănătate. Tenismena a anunțat ieri pe conturile de socializare că se confruntă cu hernie de disc, diagnostic pus de medici în urma unui examen RMN făcut de sportivă.

Simona Halep, care tocmai a împlinit 27 de ani, a declarat că nu se va supune operației, așa cum s-a vehiculat în presă, și a dorit să dezmintă această informație: Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din Romania pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România. Aș dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nicio formă nu se pune problema operației. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!”, – a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep - operatie hernie de disc

După aflarare diagnosticului dat de medici, Ilie Năstase a reacționat și a transmis un mesaj: „Am vorbit cu Simona puțin, eu și domnul Țiriac. Mi s-a întâmplat și mie, am făcut ruptură de ligamente. M-am dus la doctor și mi-a spus să stau șase luni. Nu am stat, am revenit și după, am mai stat șase luni. Dacă tragi de tine, se întamplă și treaba asta. S-a fortat puțin în acest sezon. Dacă aș fi fost în echipa ei, aș fi renunțat la Cincinnati. E cea mai grea perioadă să joci. De asta vedem atâtea abandonuri în fiecare an. Trebuia să se pregătească doar pentru US Open. Ea a fost numarul 1, a luat Grand Slam, nu cred ca e atât de mare graba să revină. Important pentru ea e să înceapă bine anul viitor. Dacă nu te refaci complet, stai mai mult pe bară. Ea nu are probleme doar la spate, are și la glezne. din câte înțeleg. Poate le e frică să-i spună să se oprească. Numai ea știe când poate să joace și când nu mai poate”, – a transmis Ilie Năstase conform sport.ro.

Citește și – Loredana Groza, despre fiică și viața de cuplu: “Să ții familia unită e o muncă de echipă”

Citește și – Reacția lui Cezar Ouatu după eliminarea de la X Factor UK: “Sunt chiar foarte fericit”

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter