Şocant: Au supravieţuit mai multor accidente într-o singură viaţă. Vezi cum

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni se consideră norocoşi dacă scapă dintr-un accident grav fără prea multe probleme. Ce spuneţi însă de oamenii care au supravieţuit mai multor accidente într-o singură viaţă? Iată poveştile lor incredibile.
Frane Selak: A scăpat dintr-un tren deraiat, un avion fără uşi, un accident de autobuz, o maşină în flăcări, alte două accidente de maşină….apoi a câştigat milioane la loto!
Profesorul de muzică croat pare că a fost inventat de cei de la Cartea Recordurilor. Născut în 1929, Selak a avut parte de prima experienţă soră cu moartea în 1962, când era într-un tren spre Dubrovnik. Trenul a deraiat de pe un pod şi a căzut într-un râu îngheţat. Numărul total al morţilor: 17.
Un an mai târziu, Selak zbura de la Zagreb la Rijeka când una dintre uşile avionului s-a desprins şi bărbatul a zburat afară. A aterizat pe o căpiţă de fân, s-a trezit câteva zile mai târziu la spital, fără răni grave.
În 1966, moartea a încercat din nou să-l înhaţe pe croat, pe când acesta călătorea cu autobuzul peste un pod. Da, aţi ghicit, autobuzul a avut un accident, a zburat de pe pod în râul de dedesubt, unde au şi murit patru dintre pasageri. Selak nu se afla printre ei şi a scăpat nevătămat. Iar.
În 1970, Selak a fost din nou faţă în faţă cu maortea când maşina pe care o conducea a luat foc. Bărbatul a reuşit să iasă din maşină la timp, înainte ca rezervorul să explodeze.
Trei ani mai târziu, Selak conducea din nou atunci când motorul a luat foc şi i-a ars tot părul. Doar părul…bărbatul a scăpat fără alte răni sau infecţiid e pe urma arsurilor.
Citeşte şi Şocant: Operaţii extreme care le-au salvat viaţa. Vezi video
În 1995, Selak era la Zagreb când a fost lovit de un autobuz. Nu n-a păţit nimic, nu vă faceţi griji.
Un an mai târziu, Selak conducea pe un drum de munte, când a văzut un camion venind periculos spre el. A virat şi maşina a zburat peste parapet. Bărbatul a aterizat într-un copac, în timp ce maşina exploda la 100 metri sub el.

În 2003, Selak a câştigat loteria naţională din Croaţia şi a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai norocos om din lume.
Citeşte mai departe despre stewardesa care s-a prăbuşit cu avionul după ce o bombă teroristă a explodat la mii de metri altitudine şi a scăpat cu viaţă, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter