Horoscop: Cât eşti de predispusă la accidente în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Unele zodii sunt mai zăpăcite, altele sunt pregătite în orice moment să se dea la o parte din calea furtunii. Află cât eşti de predispusă la accidente în funcţie de zodie şi învaţă cum să eviţi neplăcerile pe viitor.
Berbec
Furtunoasă şi foarte încăpăţânată, femeia berbec are şanse mari să fie „accidentată intenţionat”, mai degrabă decât să se accidenteze singură. Cunoscută pentru faptul că se aruncă cu capul înainte, femeia berbec nu este, totuşi, nici neîndemânatică, nici aiurită. Prin urmare, femeia berbec nu este predispusă la accidente casnice sau la alunecat pe gheaţă, dar trebuie să aibă grijă să nu provoace accidente în trafic, fiind prea ocupată să se certe cu cineva sau să vorbească la telefon. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia berbec sunt de 50%.
Taur
Femeia taur are mereu un plan de rezervă, aşa că nu va rămâne în mijlocul drumului, neajutorată, în caz de vreun accident. Deşi este foarte căpoasă din fire, nativa din taur va lăsa garda jos atunci când îi este lene să facă un efort suplimentar. Deci s-ar putea să se accidenteze seara, când vigilenţa îi scade şi oboseala o face mai neatentă. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia taur sunt cam de 45%.

Gemeni
Firea ta duală s-ar putea să te încurce la un moment dat, în sensul în care te poţi încurca în propriile intrigi şi minciuni. Comunicativă şi alunecoasă, femeia gemeni are şanse mari să se accidenteze în timp ce împinge amantul pe geam sau şterge urmele ultimei prostioare făcute la birou. Având mereu multe de ascuns, femeia gemeni poate deveni neatentă când este confruntată cu rezultatele minciunilor şi ale semnalelor amestecate pe care le dă. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia gemeni sunt de 65%.
Rac
Sensibilă şi romantică prin excelenţă, femeia rac are şanse mici să se accidenteze. În afară de varianta în care se îndrăgosteşte fulgerător de un trecător sexy, sau visează la alesul ei în timp ce traversează, nativele din rac nu prea sunt zăpăcite. Intuiţia cu care astrele le-au înzestrat fac din raci nişte femei care nu-şi asumă riscuri inutile. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia rac sunt de 15%.
Citeşte şi Horoscop: Ce nume de starletă ţi se potriveşte în funcţie de zodie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter