Saturnia: Şerban Huidu şi ghinioanele din jurul familiei sale. Vezi ce spun astrele

De Saturnia, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:28

Şerban Huidu a avut iar parte de nenorociri. După accidente, condamnarea sa cu suspendare şi atacul asupra tatălui său, fostul cârcotaş a trecut printr-o nouă tragedie, odată cu moartea mamei lui. Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Şerban Huidu trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere astral. Vezi ce spun astrele despre Şerban Huidu şi familia lui.
Şerban Huidu a suferit zilele acestea o nouă lovitură. Sabina Daniela Ghencea, mama naturală a realizatorului PrimaTV Şerban Huidu a încetat din viaţă duminică, într-un spital din Viena, la 59 de ani, după o lungă şi chinuitoare luptă cu cancerul.
Mama lui Şerban Huidu a fost înmormântată într-un mormânt al familiei aflat în cimitirul din localitatea ilfoveană Glina.
Deşi mama lui Şerban Huidu suferea de cancer încă din 2008, toată lumea vorbeşte despre şirul de nenorociri care pare să se ţină scai de Şerban Huidu şi familia lui.
Saturnia: Şerban Huidu şi ghinioanele din jurul familiei sale. Vezi ce spun astrele

Şerban Huidu, familia lui şi şirul de nenorociri din ultimii ani

În octombrie 2005, Huidu a fost victima unui accident destul de grav. El se afla pe o motocicletă Ducati pe bulevardul Mărăşeşti, din Bucureşti, când a fost acroşat de un autoturism Opel. În urma impactului, Huidu a suferit leziuni uşoare. El a primit îngrijiri medicale la spital, dar nu s-a internat.
În ianuarie 2010, colegul lui Şerban Huidu de la „Cronica Cârcotaşilor”, Toni Tecuceanu a incetat din viaţă din cauza unor complicaţii la plămâni. Actorul, în vârstă de 37 de ani, era internat la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti, fiind diagnosticat cu gripă porcină.
În vara anului 2010, fratele lui Huidu, Vlad a fost implicat într-un accident de motocicletă. Acesta a avut ficatul rupt şi a stat internat mai multe săptămâni în spital.
Citeşte mai departe şi află ce alte nenorociri i s-au întâmplat lui Şerban Huidu în ultimii ani şi ce spun astrele despre aşa zisul blestem, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter