Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, lovit de o mașină

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 11:24

Fernando Alonso, dublu campion mondial la Formula 1, a avut un accident în Elveția. A fost lovit de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta, relatează BBC, citat de Digi 24. Spaniolul a fost lovit de o mașină în apropierea casei lui din Lugano și ar avea o fractură de mandibulă.

Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, lovit de o mașină

Urmează să fie dus la Berna, unde există o unitate medicală specializată în astfel de fracturi. Pilotul, care anul acesta se întoarce în Formula 1 după doi ani de absență, este conștient și se simte bine, a transmis echipa sa Alpine F1.

Va fi supus unor examinări medicale suplimentare vineri, a mai spus Alpine. Din pricina accidentului, nu se știe, pentru moment, dacă Fernando va fi pregătit să participe în noul sezon de Formula 1, luna viitoare, în Bahrain. Testele pre-competiționale vor avea loc între 12 și 14 martie, iar prima cursă în perioada 26-28 martie.

Alonso, câștigător a 32 de Grands Prix-uri și campion mondial în 2005 și 2006, a părăsit Formula 1 la sfârșitul anului 2018, după patru sezoane lipsite de rezultate la McLaren. Alonso a mai pierdut startul sezonului competițional o dată, în 2015, când a suferit un accident în pre-sezon.

Foto: Instagram

Citește și:

Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter