Kamara operat de urgență. Ce a pățit artistul

De Mădălina Manole, pe
Kamara trece printr-o perioadă destul de dificilă, atât pe plan personal, cât și profesional. Artistul a ajuns la operație în urma unei grave accidentări.

După ce a fost părăsit de soție și s-a discutat problema divorțului, după ce, ulterior, a fost părăsit și de iubita în brațele căreia se refugiase, Kamara a ajuns pe mâinile medicilor. În timpul unui meci de fotbal, chiar în ajunul Paștelui, acesta s-a accidentat foarte grav și a fost nevoit să intre de urgență în operație, deoarece suferise o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă: ”Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș de-al lui și a intrat cu capul în fața mea. Sunt amețit, dar sunt bine. Totul a mers foarte bine. Medicii au fost foarte buni și tot stafful a fost de nota 10. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste acest obstacol din viața mea.” – a declarat Kamara pentru Libertatea.

Kamara alaturi de echipa de fotbal

Operația a decurs bine, însă medicii i-au recomandat repaos la pat cel puțin două săptămâni. Kamara, în vârstă de 41 de ani, este jucător al echipei Naţionale a Artiştilor, iar pentru a fi în formă la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti, acesta joacă pentru echipa AC S Sportul Măgurele: ”Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și în mod special celor de la echipa ACS Măgurele, în frunte cu antrenorul echipei, fostul fotbalist Matei Ștefan, care a fost lângă mine în fiecare clipă. Ne revedem curând pe scenă (Alb Negru va lansa un nou single) , dar și pe terenul de fotbal, că doar urmează să joc pentru România la Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști ”Art – Football Moscova 2018”, a adăugat Kamara pentru sursa citată.

În ciuda neînțelegerilor, Kamara este căsătorit cu Oana și au împreună un băiețel, pe micuțul Leon Akim, în vârstă de 3 ani. Kamara mai are o fată de 18 ani dintr-o relație anterioară, pe Stephanie Sara.

Citește și – Kamara s-a împăcat cu soția lui? Iată ce mesaj a publicat Oana

Citește și  Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter