Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder va avea loc în România

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 19:03
Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunțat că nunta sa cu Alina Binder va avea loc în România, fiind programată pentru luna septembrie a acestui an.

„Nunta va fi în septembrie, am găsit locaţia, dar în curând vom anunţa toate detaliile. Va fi în România, trebuie să fie în România, amandoi ne dorim să facem aici pentru că reprezintă acasă pentru amândoi”, a declarat fostul principe pentru Mediafax.

Citește și: Mesajul Principelui Nicolae al României pentru soția lui, Alina

Nicolae a vorbit și despre primul Paște fără bunicul său:

„Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul”, a afirmat el.

Citește și: Principele Nicolae, dezvăluiri de ultimă oră despre nuntă

Nicholas Michael Medforth-Mills a ceurt-o în căsătorie pe Alina Binder în luna iulie 2017, în timpul unei vacanțe la Cornwall și au făcut cununia civilă în luna octombrie.

Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter