Monica Gabor nu are pic de suflet! Ce i-a făcut unui copil este de-a dreptul şocant

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor (26 de ani) era avidă de publicitate în ţară, până să-şi ia tălpăşiţa în America, unde acum trăieşte în puf, numai că gesturile ei, unele cu iz filantropic, au fost doar de moment. Nu mai departe de acum patru ani, Moni, pe atunci soţie de milionar, cu reşedinţa într-o vilă de cinci stele din Izvorani, s-a lăudat, în faţa întregii naţiuni, că se va ocupa de un băieţel amărât de la Centrul de Plasament Jiului, din Capitală, ba chiar l-a scos pe micuţ în lumea bună. Numai că, după câteva şedinţe foto reuşite, alături de Alex Gabriel, ea n-a mai pomenit niciodată numele lui. Reporterii ziarului Libertatea au aflat însă dedesubturi care îi mai aduc Monicăi o bilă neagră.
Monica Gabor avea doar 18 ani când milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) i-a pus lumea la picioare. Dintr-o puştoaică din Bacău, cu serioase probleme financiare, ea s-a transformat, după căsătoria cu vestitul om de afaceri, mai copt decât ea cu 30 de ani, într-o vedetă de categoria A, etalându- şi la evenimente genţile şi hainele de fiţe. Numai că luxul şi răsfăţul i-au dăunat grav moldovencei, pentru că, treptat, ea şi-a schimbat comportamentul.

Angajaţii lui Iri fugeau de ea ca dracu’ de tămâie, ba chiar o porecliseră, fără vreo exagerare, „Scorpia de la Izvorani”.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter