Miresele intră în competiţie pentru o lună de miere de cinci stele

De Unica.ro, pe

Cei care se pregătesc să spună DA! în această vară pot câştiga o lună de miere de cinci stele, într-o destinaţie la care visează orice îndrăgostit să ajungă alături de sufletul pereche.
Tinerii care speră să fie nu doar invitaţi de onoare, ci chiar protagonişti ai noului show de la ProTv trebuie să se înscrie la preselecţii.
ProTv se pregăteşte nu de o nuntă, ci de patru, după un format de succes ITV Studios Global Entertainment – “Four Weddings”. Show-ul este o călătorie printre emoţiile şi încercările trăite de fiecare mireasă în cea mai importantă zi din viaţa ei.
De la mirese sofisticate şi relaxate, la tradiţionale şi nonconformiste, toate intră în lupta pentru un premiu cu totul şi cu totul special. Invitate rând pe rând la petrecerea fiecăreia, femeile trebuie să critice şi să jurizeze în secret fiecare moment în parte. Nimic nu scapă nedisecat, de la servire şi meniu, până la programul artistic, aranjamentele florale, rochia miresei şi chiar mire. Cei care obtin cel mai bun scor pleacă într-o lună de miere de cinci stele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter