Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 ianuarie 2018, 11:32
Mihaela Rădulescu este o femeie fără inhibiții și fără prejudecăți, aspecte care nu de puține ori i-au dat frâu liber să facă declarații nonconformiste și să se afișeze în ipostaze cel puțin îndrăznețe.

Fosta prezentatoare TV spune lucrurilor pe nume, nu suportă ipocrizia și nu-i place să se ascundă sub masca celebrității pentru a afișa o imagine care nu-i aparține. Pentru că o definește sinceritatea, Mihaela Rădulescu nu a ezitat să recunoască faptul că a avut o întrerupere de sarcină. Aceasta a povestit că la 18 ani a făcut un avort, fiind însărcinată în 4 luni. Chiar dacă situația s-a petrecut în tinerețe, nu multe femei ar avea curajul să o spună cu voce tare: „Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani” – a declarat Mihaela Rădulescu, conform Libertatea, în momentul în care a vizionat filmul „4 luni, 3 saptamani și 2 zile”, vedeta identificându-se întocmai cu drama protagonistei.

Mihaela Rădulescu, care în prezent locuiește în Monaco, are un copil, pe Ayan, care va împlini pe 1 august anul acesta vârsta de 14 ani, rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. În prezent, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de sportivul austriac, Felix Baumgartner, iar pe 3 august va sărbători împlinirea vârstei de 49 de ani.

Citește și – Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă: „Nu te transforma și tu în Philipp Plein”

Citește și – Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: “Mi-a schimbat întreaga garderobă”

Sursă foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter