Kamara și amanta sa, Mădălina, s-au despărțit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 februarie 2018, 12:32
Un nou episod din triunghiul amoros Kamara-Oana-Mădălina iese la iveală. După numeroase intrigi și amănunte picante dezvăluite, dar și după repetate apariții la TV ale lui Kamara și ale soției sale, Oana, se pare că s-a făcut lumină în povestea de iubire, iar cea care a avut de pierdut cel mai mult a fost întocmai amanta lui Kamara, Mădălina.

Mădălina, tânăra din Brașov de profesie manichiuristă se mutase deja în apartamentul lui Kamara, însă s-a văzut nevoită să-și facă bagajul și să se întoarcă acasă. Conform Wowbizz, decizia de a se despărți ar fi fost luată de aceasta, chiar de ziua de naștere a artistului și ar fi avut legătură cu apariția în aceași emisiune de la Kanal D a lui Kamara și a Oanei, cei doi îmbrățișându-se și plângând, pe semne că încă mai există sentimente la mijloc.

Cu toate că nu a vrut să facă alte mărturisiri, Mădălina a recunoscut că nu mai sunt împreună în timp ce își căra bagajele din apartamentul lui Kamara: „Da, ne-am despărțit. Da, chiar de ziua lui. Mă ajută prietena mea. Kamara nu e sus, nu am nimic de discutat. Lăsați-mă!, a transmis Mădălina la Kanal D.

Citește și – Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

Citește și – Cum arată fata lui Kamara. Are 18 ani și nu-i seamănă deloc

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter