Vești bune! Gabriela Cristea revine la TV

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 aprilie 2018, 11:24
Gabriela Cristea revine la TV. Cu toate că la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, va rămâne, în continuare, Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea va putea fi văzută, din nou, pe sticlă.

Gabriela Cristea s-a reorientat și și-a schimbat radical opțiunile în materie de televiziune. Îndrăgita prezentatoare TV va putea fi văzută de acum înainte la postul de televiziune Antena Stars, ceea ce era de așteptat având în vedere că în ultimul timp apărea destul de des în emisiunile trustului.

Soția lui Tavi Clonda a semnat cu Antena Stars și va prezenta o emisiune în trust, conform spynews.ro, imediat ce se va întoarce din concediul maternal. Deocamdată nu se știu mai multe informații despre formatul emisiunii. Viitorii colegi ai Gabrielei Cristea și-au manifestat în mod public bucuria de a o avea alături pe îndrăgita prezentatoare TV: “Gabriela Cristea va fi colega noastră la Antena Stars? Foarte tare! Acum voi avea ocazia să o întâlnesc aici pe holuri, la Antena Stars. Nu putem decât să îi urăm un bun venit în familia Antena Stars. Cu siguranţă se va simţi bine şi o aşteptăm şi la noi pe canapea”, a declarat Răzvan Botezatu, iar Natalia Mateuț l-a completat: “Nu putem decât să ne bucurăm foarte tare şi să îi urăm: bine ai venit în echipa Antena Stars!”.

Citește și – Cum arată fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna are 15 ani și este pasionată de gătit

Citește și – Andreea Raicu a recunoscut cauza depresiei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter