Elena Gheorghe: Viaţa după DA!

Cu toate intenţiile de a avea o nuntă şi un botez la fel de discrete ca logodna de anul trecut, Elena s-a ales cu extrem de multă atenţie din partea presei.
Dupa patru zile si patru nopti de petrecere, la care au luat parte in total circa 1000 de invitati, spera sa aiba cateva zile de liniste. Atunci, i-am propus noi prima sedinta foto dupa nunta.
Prima data cand am vorbit cu Elena despre sedinta foto, chiar inainte de nunta, se afla in magazinul Pro­novias, unde proba rochia pe care urma sa o poarte la cununia religioasa. Era surprinzator de senina pentru un om care se incapatanase sa organizeze, personal, propria nunta, in cele mai mici detalii. A doua oara am vorbit imediat dupa nunta. Deloc surprinzator, era foarte obosita. Ba chiar a trebuit sa amanam putin shootin­gul, deoarece evenimentele se tineau sir in programul Elenei.
Cand ne-am intalnit, mi-a povestit succint filmul evenimentelor: „Sambata, a fost botezul lui Nicholas, du­minica nunta, pe care am continuat-o luni, marti a fost ziua lui bebe, miercuri sea-ra, am petrecut la piscina, iar apoi am ple­cat la mare. A fost bine ca nu am avut con­certe imediat dupa, pentru ca nu am fi reusit sa ne relaxam deloc“. Cu toate ca a dormit doar cateva ore in acele zile pline, Elena nu bea niciodata cafea. Inainte de sedinta foto, a cerut un cappuccino decofe­inizat.

Citeşte mai mult pe viva.ri şi în revista Viva de august!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter