Elena Gheorghe a început un turneu în Spania

De PR, pe

Elena Gheorghe este numele pe care spaniolii il rostesc tot mai des si asta pentru ca artista se bucura de succes in Spania. Piesele ei ocupa primele locuri in topuri, iar publicul isi doreste sa o vada tot mai des in concerte.
 
Hit-urile “Disco romancing” si “Midnight sun” au fost numarul 1 in topurile spaniole, iar “Your captain tonight”  si “Amar tuvida”  au fost votate in Top 10.  Acesta este motivul pentru care Elena a pornit un mini-turneu de cinci concerte  in patru orase spaniole, unde fanii ei o asteapta cu nerabdare! Concertele au inceput cu Vigo, a urmat Lleida si vor continua in Barcelona si Lugo.
“Atata anul trecut, cat si anul acesta am avut concerte in Spania, iar asta ma bucura foarte tare! Pentru mine este o mare realizare ca muzica mea a ajuns sa fie apreciata si peste granița”, a declarat Elena.
Imediat ce a postat anuntul pe pagina sa de Facebook, Elena a fost asaltată de fanii din toate partile Spaniei, primind invitatii in Barcelona, Murcia, Sevilliasau Valencia.
Artista pregateste insa o surpriza si pentru fanii din Romania .“In curand vom lansa o piesa speciala, pe care abia astept sa o ascultati”, a mai adaugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter