Elena Gheorghe în aceeaşi campanie cu Lenny Kravitz şi Katy Perry

Elena Gheorghe are o vară plină de proiecte muzicale!
Artista s-a intors de curand din Germania, unde a filmat un clip special pentru postul de televiziune Pro7. Piesa “Hot Girls” a fost aleasa de cei de la Sony Music Germania, convinsi de potentialul ei de a deveni hit, iar conducerea canalului german  a tinut sa il foloseasca in campania lor de vara. Anii recuti, in acest proiect au fost implicati artisti internationali cum sunt Kate Perry si Lenny Kravitz.
“Ma bucur foarte mult ca “Hot girls” a fost aleasa pentru aceasta campanie. Am filmat deja un clip special, la Munchen. Filmarea a durat in jur de 12 ore si totul s-a desfasurat cu o precizie nemteasca! Este un clip in care am filmat alaturi de cele mai importante vedete de la Pro7, un clip care te duce cu gandul la soare, la mare,  la vacanta”, a declarat Elena.
Pentru acest videoclip a existat si o coregrafie speciala.” E vorba de cativa pasi simpli, usor de retinut, pe care oricine sa ii poata dansa in aceasta vara”, a mai adaugat artista.
Proiectele Elenei din aceasta vara sunt abia la inceput. Artista pregateste o multime de surprize atat pentru publicul din tara, cat si pentru faniiei din strainatate.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter