Ce meserie avea olandezul suspect de crima din Dâmbovița

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 13:15
Johannes Visscher, olandezul suspect de crima din Dâmbovița, lucra pentru o agenție de plasare a forței de muncă și a asigurărilor sociale din Amsterdam.

Jurnalista Sorina Matei a descoperit că Visscher era funcționar al statului olandez. De un an și trei luni, acesta era angajat ca IT-ist în cadrul UWV (Agenția de Asigurări a Angajaților), autoritate administrativă autonomă din subordinea Ministerului Afacerilor Sociale.

Profilul de Linkedin al lui Visscher arată că acesta avea propria companie ce a fost fondată în ianuarie 2018, De Cloudspecialisten, care activa tot în domeniul IT.

În CV-ul său acesta susținea că vorbește alte trei limbi pe lângă olandeză: engleză, franceză și papiamento, o limbă creolă vest-iberică vorbită în Indiile de Vest Olandeze.

Bărbatul a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen, după ce mașina în care se afla a intrat într-un camion. Polițiștii cred că nu a fost vorba de un accident, ci de o sinucidere.

Olandezul, suspect în uciderea unei fetițe de 11 ani din Dâmbovița

Johannes Visscher era suspectul principal în cazul morții unei fetițe de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut vineri și a fost găsită fără viață după 44 de ore, pe un câmp.

Presa olandeză scrie că bărbatul a închiriat un apartament la București, unde polițiștii au făcut percheziții.

Mai mult eprobe ADN descoperite în locuință au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi comprate cu cele prelevate de pe trupul neînsuflețiț al Mihaelei, scrie Libertatea.ro.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter