Un bărbat a aflat că fiul său îi este, de fapt, unchi

De Unica.ro, pe

Un bărbat a distribuit pe rețelele sociale o poveste bizară care i-a uimit pe internauți. Utilizatorul de TikTok sub numele de StackS1400 spune că a descoperit că fiul lui este, de fapt, unchiul lui vitreg. Explicația acestei povești alambicate este că iubita bărbatului a ar fi avut o aventură cu bunicul lui StackS1400 în timp ce erau împreună. Aventura a avut loc într-o perioadă în care el și iubita lui  locuiau împreună cu bunicul bărbatului, potrivit presei internaționale.

Citeşte şi: Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere

„Am aflat că fiul meu este de fapt unchiul meu. Bunicul meu s-a culcat cu iubita mea tot timpul cât am stat cu el. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva. Aveam așteptări de un bărbat atât de în vârstă ca el”, a povestit bărbatul într-un video postat pe contul său de TikTok.

 

@stacks1400Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Bărbatul a aflat despre aventura iubitei când i-a verificat acesteia telefonul unde primea foarte multe notificări de la mesajele trimise de bătrân.

Postarea lui StackS1400 s-a viralizat rapid, strângând peste 11.5 milioane de vizionări, 55.5 mii distribuiri și 1.3 milioane de aprecieri din partea internauților.

Foto – TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter