Casa Regală interzice rochiile scurte şi pălăriile fantezie

De Raluca Cristea, pe

Între 19 şi 23 iunie are loc Royal Ascot Meeting, motiv pentru care Casa Regală a Marii Britanii a stabilit noile reguli de modă pentru invitaţi.

Regulile sunt valabile pentru toate evenimentele Casei Regale care vor urma şi au fost stabiliteîn urma purtării excesive a pălăriilor fantezie, futuriste. Este vorba de acele pălării mici, rotunde, cu modele structurale, modă instaurată chiar de Ducesa Kate Middleton, care a purtat pentru prima dată o astfel de pălărie la prima celebrare a logodnei cu Prinţul William.

Ce vor purta de acum înainte invitaţii casei Regale?

Doamnele vor da dovadă de eleganţă, rafinament şi simţ al modei purtând obligatoriu pălării care acoperă tot capul (mai mari sau cu boruri), dar şi rochii sau fuste nu mai sus de genunchi. Mai mult, rochiile sau bluzele fără bretele sau cu bretele lucioase sunt şi ele interzise.

Nici domnii nu scapă de noile reguli pentru vestimentaţie la Casa Regală. Ei trebuie neapărat să poarte costum, vestă şi papion. Cravatele şi costumele cu modele fanteziste nu sunt acceptate.

“ Vrem să vedem la Royal Ascot ţinute moderne şi rafinate, însă în parametrii vestimentaţiei formale. Ne dorim ca invitaţii noştri să recunoască eleganţa şi formalitatea evenimentului, fără să-l asocieze cu un eveniment la care te-ai putea îmbrăca ca pentru o ieşire într-un club de noapte.” au declarat organizatorii.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter