Ben Affleck si Jennifer Garner au dat copilului un nume normal!

De Dana Musceleanu, pe

La scurt timp după ce Jennifer Garner a dat naştere celui de-al treilea copil, într-o clinică din Santa Monica, fericitul tata, Ben Affleck, a anunţat şi numele copilului: Samuel.
Pe 29 februarie starul din „The Town” scria prietenilor de pe Facebook: „Sunt fericit să va anunţ că pe 27 februarie, Jennifer a născut un băieţel sănătos, Samuel Garner Affleck”.  Pur şi simplu Samuel! Puţin surprinzător numele dacă ţinem cont de tendinţa vedetelor din showbiz de a da bebeluşilor nume cât mai originale, pe cât posibil compoziţii proprii.

În ianuarie, soţia lui Affleck, invitată la o emisiune tv a lui Jay Leno  afirmă că fiicele sale (Violet – 3 ani şi Seraphina – 6) se ocupă de numele frăţiorului lor şi au câteva idei interesante, dar toate inspirate din desene animate.   Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare ale filmului „Daredevil”, iar în 2005 s-au căsătorit. Apariţia celui de-al treilea copil le consolidează faima de a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.
Ben Affleck si Jennifer Garner au dat copilului un nume normal!
Ben Affleck si Jennifer Garner au dat copilului un nume normal!
Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter