Smiley, Alex Velea şi Dana Nălbaru, spiriduşii lui Moş Crăciun pentru copiii de la „Asociatia Ana si Copiii”!

Faptele bune nu rămân nerăsplătite, lucru dovedit şi copiilor de la „Asociaţia Ana şi Copiii”, care au avut parte ieri de o surpriză extraordinară. După un an plin de rezultate bune la învăţătură, însă presărat de momente grele, copiii s-au bucurat să-şi întâlnească vedetele preferate în cadrul campaniei „Dă-i o şansă lui Moş Crăciun!”, organizată de „Asociaţia Ana şi Copiii”, în parteneriat cu Hotel Novotel Bucureşti, de altfel şi locaţia evenimentului.
Dana Nalbaru, solista trupei Hi-Q, cat si imaginea Asociatiei „Ana si Copiii”, a fost gazda intregului spectacol, cantareata implicandu-se si ajutandu-i pe copii de-a lungul anilor in toate campaniile desfasurate de asociatie.

Pe Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Jazzy Jo, Brighi si Mihai Ristea, copiii ii urmareau la televizor, le stiau cantecele pe de rost, insa, din cauza neajunsurilor si grijilor care apasa pe umerii lor in fiecare zi, cei mici doar au visat ca, poate intr-o zi, sa-si poata intalni idolii fata in fata. Dar cum Mos Craciun si-a facut aparitia la serbarea copiilor, iata ca si dorintele se implinesc…

Astfel, vedetele inimoase de la Hahaha Production au impartit cadouri tuturor celor peste 250 de copii prezenti, au cantat si au dansat cu ei, atmosfera fiind una de sarbatoare. La randul lor, copiii s-au pregatit temeinic, cantand colinde si recitand cele mai frumoase poezii de Craciun.

„E important ca pentru fiecare dintre noi Craciunul sa fie un moment magic. Intreaga familie HaHaHa Production s-a bucurat sa fie alaturi de acesti copii intr-o perioada in care cu totii trebuie sa ne gandim mai mult la cei din jur. HaHaHa, everybody!”, a declarat Smiley, unul dintre prietenii de nadejde ai copiilor de la „Ana si Copiii”.
Asociatia “Ana si Copiii”  este o organizatie neguvernamentala ce desfasoara activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, din anul 2007, in Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Buzau si ajuta un numar de 250 de copii proveniti din familii sarace in cele trei mari proiecte derulate: Centrul de zi Ana si Copiii, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copil si Parinti si Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.

Misiunea organizatiei este de prevenire a abandonului familial si scolar prin programe educationale, de asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter