PĂMÂNTUL te încarcă de energie. Află ce trebuie să faci?

De Libertatea pentru femei, pe

Cui nu-i place să meargă în picioarele goale pe plajă sau să se plimbe prin iarba udă de rouă? Mai puțini știu că aceste simple gesturi le pot îmbunătăți considerabil starea de sănătate.
Pământul are o energie care este vitală corpului uman. Dar, îndepărtându-ne de natură, faptul că purtăm încălțări cu tălpi din plastic sau din cauciuc, locuim în orașe înconjurați de ziduri și asfalt ne privează de o legătură esențială pentru sănătatea noastră. Avem nevoie de electricitatea și de magnetismul transmise de pământ. Energia pe care o primim astfel ajută la restabilirea echilibrului în întregul corp. Efectul cel mai puternic îl are asupra tălpilor, unde se află legătura cu centrii care aparțin tuturor celorlalte organe.

Ce să faci:

► mergi în picioarele goale prin nisip sau pe pământ timp de o jumătate de oră (prezența apei mărește capacitatea benefică a pământului – astfel, pe malul mării sau al unui râu, efectele sunt sporite; la fel, mersul prin iarba udată de rouă este și el indicat);
► întinde-te direct pe pământ sau pe o pătură din material natural;
► îmbrățișează un copac;
► fă duș (apa vine prin țevi care trec prin pământ și preia din energia binefăcătoare);
► folosește în casă o saltea sau o pernă magnetică.

EFECTE BENEFICE:

► calmează inflamațiile, durerile și tensiunea musculară (în reumatism, artrită etc.);
► grăbește procesul de vindecare a rănilor;
► stopează acțiunea radicalilor liberi;
► previne îmbătrânirea prematură;
► întărește sistemul imunitar;
► scade nivelul de stres;
► combate depresia;
► îmbunătățește somnul.

NATURA, MEDICUL TĂU PERSONAL

Câmpul magnetic al Pământului are efecte pozitive asupra organismului. În plus, ne protejează de radiațiile solare. Omul are nevoie de aer, lumină, apă, hrană, dar și de această energie. Reluați legătura cu natura prin vacanțe în zone cât mai puțin afectate de civilizație și atunci profitați cât mai mult de ceea ce vă oferă mediul înconjurător. Stați direct pe iarbă sau pe nisip, mergeți în picioarele goale. Ar fi bine să limitați folosirea telefonului mobil, a calculatorului și a televizorului. O alternativă pentru cei care nu se pot desprinde de oraș sunt și curele cu apă magnetizată. De asemenea, aceştia pot purta bijuterii magnetice și pot dormi pe saltele și perne magnetice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter