Cristalele care ne pot aduce pacea în suflet de Crăciun. Irina Galasiu explică importanța pietrelor

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 18:00

Irinel Galasiu, specialist în cristalo-terapie, a vorbit despre puterea cristalelor şi cum ne pot proteja și ajuta acestea pentru a putea îndepărta energiile negative și a aduce pacea în perioada sărbătorilor de iarnă.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Irinel Galasiu a vorbit despre importanța acestor pietre și care dintre acestea ar putea să ne aducă linișea, dacă sunt purtate în perioada Crăciunului.

Cristalele care ne pot aduce pacea în perioada Crăciunului

Denumirea de „cristal” provine din greacă, de la cuvântul „krystalos”, care înseamnă gheaţă. Fiecare cristal are o putere diferită, care se poate folosi pentru a aduce în viaţa noastră prosperitatea, iubirea sau liniştea sufletească.

Spre exemplu, cristalele negre pot fi folosite pentru a protecție și se recomandă folosirea lor în perioadele unui disconfort. Pot fi utilizate și atunci când persoana se simte stresată, agitată, nu își găsește locul, explică Irinel Galasiu.

Irinel Galasiu explică cum ne pot influența cristalele starea de spirit

Cristalele de culoare roșie au și ele o însemnătate aparte. Jaspul roșu, de exemplu, poate oferi protectie si oferă celui care îl poartă posibilitatea dea a rămâne conectat la prezent.

„Te ajută și este important să trăim în clipa asta, uităm să ne bucurăm de acest moment”, a spus Irinel Galasiu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citește și: La ce foloseşte terapia cu cristale

Pe de altă parte, cuarţul roz aduce dragostea, cristalul de stâncă eliberează blocajele interne. De asemenea, ametistul dizolvă energiile negative.

„Cristalele se folosesc de foarte mulţi ani în terapiile alternative. Ele au energie şi rezonează cu energia pământului. Tocmai pentru că energia Pământului rezonează cu energia cristalelor şi viceversa, noi ne putem folosi de aceste beneficii ale cristalelor în viaţa noastră de zi cu zi. Totodată, se mai spune că aceste cristale sunt copiii pământului. Noi ne putem folosi puţin de aceşti copii pentru a ne îmbunătăţi viaţa”, a spus Irinel Galasiu, specialist în cristalo-terapie, într-o intervenție trecută la Antena 3.

Cristalul care ne ajută când avem stări de anxietate

Aşa cum există terapia prin culoare sau alte terapii alternative, aşa există şi terapia prin cristale, numită cristaloterapie. Mai mult decât atât, cristalele se folosesc şi în SPA-uri.  De exemplu, jadul se foloseşte pentru masajul cu acele role. 

Având în vedere că trecem printr-o perioadă mai dificilă şi avem nevoie de mai multă pace, putem folosi aceste cristale pentru a ne proteja de toate energiile negative.

Ametistul este foarte bun pentru stările de anxietate. Pentru acele momente când eşti neliniştit, când eşti agitate sau când nu dormi bine noaptea. Este bine să fie poziţionat chiar lângă pat sau poate fi purtat zi de zi”, a adăugat Irinel Galasiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter