Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează. Vezi motivele astrale

De Saturnia, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 12:01

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Michael Douglas a avut nişte ani grei. Cancerul cu care s-a luptat, tentativa de sinucidere şi tulburarea bipolară a soţiei, toate acestea şi-au spus cuvântul asupra relaţiei lor. Iată ce spun astrele despre divorţul dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones un cuplu cu probleme

Tabloidele americane vuiesc de câteva zile pe un subiect fierbinte: Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează şi au de împărţit 300 de milioane de dolari.
Deşi multă lume se aştepta ca superba Catherine Zeta Jones să fie cea sătulă de scandaluri cu sex oral şi şedinţe de chimioterapie, nu ea a fost cea care a pus punct mariajului.
Potrivit revistei „Star”, Michael Douglas vrea să divorţeze de Catherine Zeta Jones din cauza tulburărilor ei psihice, care i-au ajuns la os.
Michael Douglas se pare că a părăsit deja casa unde locuia cu Catherine şi cu cei doi copii ai lor, Dylan (13 ani) şi Carys (10 ani). El le-ar fi spus prietenilor săi că viaţa alături de frumoasa actriţă s-a transformat într-un iad din cauza tulburării bipolare de care aceasta suferă.
Citeşte şi Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează. Vezi motivele astrale
Anunţul divorţului vine după o perioadă dificilă: Michael Douglas a urmat un tratament dur pentru cancer la gât cu care a fost diagnosticat în anul 2010, iar soţia sa a făcut publice problemele psihice cu care se luptă.
Afecţiunea numită tulburare bipolară o face pe actriţă să sufere episoare de entuziasm şi optimism duse la extrem, urmate de depresii crunte. De aici şi numele de bi-polar, adică starea ei de spirit şi emoţiile alternează între doi poli extremi.

Catherine Zeta Jones a supravieţuit unei tentative de sinucidere

Cum boala ei psihică îi dă şi stări de adâncă depresie, frumoasa actriţă a avut multe episoade dramatice în ultima vreme, care au culminat cu o tentativă de sinucidere în ultimele luni.
Citeşte mai departe despre cauzele divorţului dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones şi vezi ce spun astrele, pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter