Au făcut spectacol! Michael Douglas, invidiat pentru cele două frumuseți cu care a apărut la Festivalul de Film de la Cannes

De Simona Tudorache, pe

Carys Zeta Douglas și a făcut debutul, marți seară, la Festivalul de Film de la Cannes alături de părinții săi, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. Fiica celor doi actori, care are 20 de ani și cochetează cu muzica, a acaparat toate privirile pe covorul roșu.

Carys a purtat la ceremonia de deschidere a evenimentului o superbă rochie din dantelă Elie Saab, semi-transparentă, cu decolteu și broderie. Tânăra avea părul prins într-un coc elegant, care o punea foarte bine în valoare.

Catherine Zeta-Jones și fiica ei au ales rochii de la același brand

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, a optat tot pentru o creație Elie Saab. Diva a etalat o rochie roșie, cu decolteu adânc și pelerină asimetrică și a făcut spectacol, în timp ce soțul ei, Michael Douglas, a fost la fel de elegant într-un smoking și papion clasic.

Starul a fost surprins de cele două frumuseți din viața lui cu un sărut pe obraz, iar gestul pare că l-a emoționat peste măsură. Mama și fiica au ales același gen de accesorii. Ele au purtat bijuterii Chopard și pantofi Sarah Flint.

Citeşte și: Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones și-au scos fiul în lume. Cum s-au afișat cei trei la un eveniment

Citeşte și: Michael Douglas, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Actorul, în vârstă de 78 de ani, și-a făcut o schimbare de look notabilă

Michael Douglas, omagiat pentru cariera lui longevivă

Douglas a primit un Palme d’Or pentru întreaga carieră, iar Uma Thurman i-a înmânat premiul.
În cadrul festivalul va lansat un documentar despre viața starului, intitulat „Michael Douglas, The Prodi-gal Son”.

Dacă frumoasa Carys a făcut senzație în lumina reflectoarelor, frații săi, Dylan, în vârstă de 22 de ani, și Cameron, în vârstă de 44 de ani, pe care actorul îl are cu fosta sa soție, Diandra Luker, nu au fost văzuți la eveniment.

Citeşte și: Catherine Zeta-Jones, dezvăluiri despre Morticia Addams: „Nu am vrut să fie o caricatură animată”. Tot ce trebuie să știi despre serialul „Wednesday”

Citeşte și: Catherine Zeta-Jones, încântată de capitala României: Priviți frumosul București!

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au devenit un cuplu la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes rămâne un teritoriu familiar pentru cele două vedete, care s-au cunoscut la ediția din 1998.

„I-am spus după aproximativ o jumătate de oră, ca să accepte să iasă cu mine: „Știi, voi fi tatăl copiilor tăi”, a recunoscut Douglas la „The Jonathan Ross Show”, în 2016 „Știi, am auzit multe despre e și cred că este timpul să-ți spun noapte bună”, i-a răspuns actrița din producția „Chicago” atunci.

În ciuda începutului dificil, cei doi s-au căsătorit în 2000, la Hotelul Plaza din NYC, devenind unul dintre cuplurile de top de la Hollywood.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, o relație încercată

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au trecut și prin momente de cumpănă în mariajul lor. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp în 2013, după ce el a fost diagnosticat cu cancer și ea cu tulburare bipolară. Și-au dat seama de sentimentele pe care le au și și-au mai dat o șansă în 2014.

„Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”, spunea actrița pentru The Telegraph.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter