Johnny Depp a stat în saună până ce a început să îl afecteze psihic

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 08 noiembrie 2018, 12:08
Johnny Depp a declarat că a petrecut atât de mult timp în saună încât a început să îl afecteze psihic. Totul pentru rolul său din filmul „Pirații din Caraibe”.

Personajul Jack Sparrow a devenit iconic datorită modului extrentric în care Depp l-a expus, prin gesturi exagerate și discursuri neclare.

Pentru a reuși acest lucru, actorul a petrecut foarte multe ore la saună. De fapt, a stat atât de mult la saună încât începuse să îl afecteze psihic.

Vorbind la un eveniment din Zurich în luna octombrie, Johnny a dezvăluit: „Căpitanul Jack s-a născut de fapt în săună – sauna mea”.

M-am gândit că acesta este un tip care a trăit pe mare întreaga sa viață, cea mai mare parte din ea cel puțin, și astfel probabil s-a confruntat cu o căldură inevitabilă pentru creier”, a explicat actorul.

Johnny Depp a stat în saună până ce a început să îl afecteze psihic

Foto: Johnny Depp în rolul lui Jack Sparrow

Detaliind tactica șocantă, Depp a continuat: „Am stat acolo cât de mult am putut până ce a început să mă afecteze psihic. Mai bine spus era foarte foarte fierbinte, la fel cum era și creierul meu”.

A fost ca și cum creierul meu a fost fiert parțial”, a precizat el.

Totodată, actorul a vorbit despre Jack Sparrow recunoscând că studioul de la Hollywood nu a fost impresionat la început de performanța lui.

Disney mă ura. Se gândeau cum ar putea să scape de mine, să mă concedieze. ’Va trebui să îl subtitrăm. Nu îl înțelegem pe Căpitanul Jack Sparrow. Ce e în neregulă cu el? Ce e în neregulă cu brațele lui? Este beat? Este gay? ’”, a povestit Johnny Depp.

Citește și: Actorul Owen Wilson refuză să își cunoască fiica nou-născută

Citește și: Chris Pratt și Anna Faris au divorțat, dar trebuie să locuiască la cel mult 8 kilometri distanță

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter