Elena Gheorghe a ajuns pe perfuzii. Ce a pățit artista

De Mădălina Manole, pe
Elena Gheorghe se confruntă cu niște probleme de sănătate și din această cauză artista a fost nevoită să intre pe perfuzii. Aceasta și-a liniștit fanii pe vloggul său, unde a povestit ce s-a întâmplat și cum se simte acum.

Elena Gheorghe a ajuns pe perfuzii după ca artista a contactat un virus de la băiețelul său, însă, din fericire nu a fost nimic grav: “Sunt foarte răcită, am luat un virus de la Nicolas. Aş fi vrut să fiu cu băieţii la repetiţie. Vreo trei zile la rând am avut febră, aseară m-am hotărât să fac o perfuzie şi a funcţionat” – a scris îndrăgita artistă. Ba mai mult aceasta a postat și o imagine pe Instagram cu un mesaj haios: “Țoale, repetiții și perfuzii: rețeta succesului – a scris Elena Gheorghe la fotografia cu pricina.Elena Gheorghe bolnava

Elena Gheorghe și bebelușa sa, Amelie, vor putea fi admirate într-un pictorial de senzație pe coperta Revista Unica aprilie 2018. Fotografiile sunt realizate la nici opt luni de la naștere, aceasta fiind, de altfel, și prima ședință foto împreună.

Elena Gheorghe poze amelie

Elena Gheorghe, care anul acesta va împlini vârsta de 33 de ani, este căsătorită din 2011 cu Cornel Ene, trombonist de profesie, și împreună au doi copii, pe Nicholas Răzvan, în vârstă de aproape șapte ani, și pe Amelie, micuța sa care încă nu a împlinit un an.

Citește șiCum arată mama Elenel Gheorghe

Citește și – Exclusiv. Elena Gheorghe a primit cel mai dur reproș: “Soțul meu m-a criticat…”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter