Exerciţii Cori Grămescu: Bikini Body pentru forme apetisante

Crezi că ochii sunt cei care atrag primii atenţia? Ei bine, noi credem că deşi ochii şi frumuseţea interioară sunt esenţiale pentru a fi un om complet, un corp frumos modelat, cu forme apetisante şi un contur ferm nu poate decât să potenţeze pozitiv toate calităţile individuale.
Aşa s-a născut BikiniBody, un antrenament creat special pentru reconturarea corpului. Este ideal pentru acelea dintre noi care doresc să aibă un cop tonifiat, cu o piele suplă şi volume… apetisante. Este un antrenament foarte eficient şi cu rezultate rapide.

Exerciţiile se axează pe 3 zone – abdomen, coapse şi fese.  Abdomenul lucrează pe toată durata antrenamentului, pentru că este menţinut permanent încordat. Astfel, muşchii lucrează necontenit timp de o oră, cu efecte vizibile rapid –  talia devine mai suplă, mai fermă şi stratul adipos se uniformizează şi se reduce.

Ca femei ne dorim coapse frumos arcuite, fără depuneri de grăsime şi nevoluminoase. Adică exact ceea ce am căutat să obţinem prin exerciţiile de BikiniBody, care pun accentul pe mişcări izometrice şi contracţii negative. Acest principiu garantează că muşchii se vor întări şi contura, fără însă a creşte în volum. Ne concentrăm pe zona laterală a coapselor, pentru a crea linia fină a şoldurilor, dar şi pe zona posterioară care necesită o atenţie sporită datorită orelor lungi petrecute la birou.

Pentru mai multe informaţii găsiţi pe blogul „Liber la slăbit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter