Cori Grămescu: 10 idei pentru un mic-dejun sănătos!

Pentru că te vrea super pregătită pentru concursul „Slăbeşte cu Cori în doar 90 de zile!, Cori Grămescu îşi face 10 recomandări sănătoase pentru micul-dejun.
Cea mai importantă masă şi cea care ar trebui să presupună cea mai multă atenţie.

1. Simplul fapt că nu sari peste micul dejun este un obicei sănătos! Este o masă foarte importantă, deoarece îţi  asigură energia necesară pentru prima parte a zilei.

2. Consumă proteine şi legume! O idee foarte bună  de meniu pentru un mic dejun sănătos şi săţios este o salată mare de roşii cu branză cu o omletă cu verdeaţă alături. Găteşte omleta cu o singură lingură de ulei de măsline,la foc mic.

3. Bea cafeaua neîndulcită şi cu un strop de lapte. Dacă nu poţi să o bei amară, încearcă erythriol sau stevia (se găsesc la plafar).

4. Încearcă reţete sănătoase şi noi! De exemplu, meat muffin cu garintură de salată verde: în forme de brioşe, pune o mână de piept de curcan fiert şi tocat în blender, cu verdeaţă şi dovlecel. Bagă-le la cuptor şi minunează-te!

5. Variantă vegetariana la meat muffin: burger vegetal de quinoa! Quinoa fiartă, cu ou şi condimente, date la cuptor. Alături, salată verde cu suc de lămâie şi o lingură de ulei de măsline.

Următoarele 5 idei pot fi descoperite pe Blogul: „Ai liber la slăbit”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter