Ben Affleck, primul mesaj de când s-a internat la dezintoxicare

De Oana Savin, pe
Ben Affleck a decis să rupă tăcerea și le-a transmis fanilor săi primul mesaj de când s-a internat la un centru de dezintoxicare.

Actorul american în vârstă de 46 de ani a vorbit și despre tratamentul pe care îl urmează pentru dependența sa de alcool.

Acesta a căutat ajutor specializat, fiind încurajat de fosta a soție, Jennifer Gardner, cu care are trei copii.

Ben Affleck, mesaj emoționant pentru fani

Într-un mesaj emoționant, Affleck le-a mulțumit prietenilor și fanilor săi pentru susținere.

De asemenea, el a ținut să le mulțumească celor care l-au căutat pentru a-și împărtăși propriile povești de dependențe, afirmând că acest lucru l-a ajutat să știe că nu este singur în această luptă cu demonii săi.

Citește și: Fiul lui Jean Claude Van Damme a fost condamnat pentru comportament violent

Săptămâna aceasta am încheiat 40 de zile de tratament la centrul de dezintoxicare pentru dependența de alcool. Suportul pe care l-am primit de la familia mea, colegii și fanii mei înseamnă foarte mult pentru mine. Mi-a dat putere și susținere să vorbesc despre boala mea cu ceilalți”, a precizat actorul.

Lupta cu o dependență este lungă și dificilă. Din această cauză o persoană dependentă nu își termină niciodată tratamentul. Este un compromis full-time. Lupt pentru mine și familia mea”, a continuat Ben.

Atât de multe persoane m-au căutat pe rețelele de socializare și au vorbit despre călătoriile lor cu dependențele. Aclor oameni vreau să le mulțumesc. Puterea voastră este o inspirație pentur mine și un suport pentru mine. Mă ajută să știu că nu sunt singur. După cum a trebuit să îmi amintesc, dacă ai o problemă, să ceri ajutor este un semn de curaj și nu de slăbiciune sau eșec”, a subliniat Affleck.

Citește și: Nicki Minaj a fost într-o relație abuzivă: „Nu îmi mai aminteam cine eram”

Sper ca la sfârșitul drumului să pot oferi un exemplu altor persoane care luptă cu dependențele lor”, a încheiat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

Ben Affleck s-a internat la un centru de tratament și dezintoxicare, în urma unei intervenții a fostei sale soții, Jennifer Gardner, la scurt timp după ce actorul a împlinit 46 de ani. De atunci, actorul a fost văzut foarte rar în public și nici nu a oferit vreo declarație.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter