Sex: 6 metode sigure prin care ajungi la orgasm

De Adina Radu, pe

Doar 30% din femeile din întreaga lume ajung la orgasm doar făcând sex, dar chiar şi aşa au nevoie de o anumită stare emoţională şi trebuie să ştie mişcările care le duc la punctul culminant. Iată câteva sfaturi care te vor ajută să ajungi la orgasm mai des, dar şi să ţi le îmbunătăţeşti pe cele pe care le ai deja.
Fantezii fierbinţi
Dă-ţi voie să visezi liber înaintea partidei de sex şi, de ce nu, în timp ce faceţi sex. Pune în practică o fantezie sexuală: trebuie doar să te imaginezi déjà acolo şi să faci mişcările la care visezi fără să te simţi jenată sau ruşinată şi vei vedea cum partida de sex va deveni imediat mult mai interesantă.
Scapă de ce-ţi distrage atenţia
Închide-ţi telefonul, stinge luminile care nu scot în evidenţă părţile frumoase ale corpului (în schimb, poţi apela la lumânări, oricine arată bine în lumina difuză şi caldă), poartă lenjeria intimă în care te simţi cel mai sexy – chiar dacă o dai jos în scurt timp – stinge televizorul şi computerul.
Sex: Ceea ce visezi îţi reprezintă viaţa amoroasă. Află ce înseamnă!
Nu te mai gândi numai la el
Nu îl mai pune pe el pe primul loc de fiecare dată când vă daţi întâlnire între cearceafuri. În schimb, puteţi ajunge la un compromis, o dată eşti tu punctul de interes al amandurora, data viitoare îi întorci favorul. Cu cât veţi fi amândoi mai atenţi la nevoile tale, cu atât cresc şansele unui orgasm puternic.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter