Ce poziţie trebuie să încerci în iunie, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Astrele decid care este cea mai recomandată poziţie sexuală pentru tine. Ascultă şi vezi ce poziţie trebuie să încerci în iunie, în funcţie de zodie.

Berbec
Berbecii iubesc acţiunea intensă, fierbinte, lipicioasă şi directă. Prin urmare, astrele recomandă pentru luna iunie poziţia „faţă în faţă”. Bărbatul stă în fund pe o canapea sau pe marginea patului, cu spatele sprijinit. Femeia stă deasupra, în genunchi, cu mâinile în jurul gâtului bărbatului. O poziţie sexuală hot pentru un început de vară înflăcărat.
Taur
Taurii trebuie să încerce poziţia „linguriţa întoarsă” în luna iunie, pentru mai multă pasiune.Întinde-te pe pat şi lasăl să se întindă lângă tine. Ridică piciorul de deasupra şi strecoară piciorul lui între ale tale. Lasă-l să te pătrundă încet şi chiar răsuceşte-te, dar cu grijă, să nu-ţi laşi greutatea toată peste piciorul lui.
Gemeni
Nativii din gemeni trebuie să încerce „69 ca aperitiv” în vara asta. Stimulaţi-vă oral reciproc, până aproape de final, apoi răsuceşte-te astfel încât să te poată pătrunde în timp ce tu ridici picioarele. Va fi o noapte de vară greu de uitat.
Rac
Romanticii raci trebuie să încerce poziţia „fluturelui focos” în luna iunie. Întinde-te pe marginea patului şi lasă picioarele în jos în afară. El va sta în genunchi sau în picioare în faţa patului şi te pătrunde ridicând uşor spatele tău în timp ce o face. Odihneşte-ţi picioarele pe umerii lui şi vei atinge orgasmul mai repede ca niciodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter