5 reguli ca să-ţi domini iubitul ca la carte

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:53

Dacă te-ai săturat de stereotipuri şi vrei să-i arăţi iubitului cine e şeful la voi în casă, trebuie să recurgi doar la câteva trucuri fine şi uşor de pus în practică. Dacă respecţi aceste 5 reguli, o să-ţi domini iubitul ca la carte.

Îmbracă-te ca o zeiţă sexy şi pe el ţine-l dezbrăcat

Astfel, îi vei oferi o senzaţie de vulnerabilitate pe care nu a mai cunoscut-o până acum, fără să-i faci mare lucru. Până la urmă, dominarea este un joc preponderent psihologic şi nu trebuie să pui biciul pe el ca să-l ţii la respect.
În plus, faptul că tu vei arăta ca o zeiţă, în costumaşul tău sexy preferat şi cu perlele de la bunica la gât îţi va da o stare de-a dreptul regală, iar pe el îi vei observa imediat ce dă semne de excitare, ceea ce iar te pune în avantaj.

Pune-l să îţi aducă bunătăţi cât dai mailuri

Nu trebuie să fii dominatoare doar în dormitor ca să te simţi puternică şi sexy. Simte-te ca o adevărată divă răzgâiată şi cere-i să-ţi aducă prăjiturele, îngheţată, alune caju, ceai şi ciocolată caldă, în timp ce tu scrii emailuri, stai pe Facebook, sau citeşti o carte.
Este un joc nevinovat, care vă va incita pe amândoi în egală măsură şi care nu necesită mult efort fizic.

Joacă rolul reginei

Nu trebuie să fii dură cu el, la fel cum nu trebuie să-l umileşti în vreun fel. Dar pentru o seară, poţi să-i ceri să fie sluga credincioasă şi să ţi se adreseze cu „măria ta, doamna mea, alteţă”, etc. dacă vi se pare caraghios, sau el refuză să se prostească astfel, spune-i să-ţi spună exclusiv pe numele de alint şi să aibă grijă să fii răsfăţată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter