Cum faci sex când stai deasupra: 5 sfaturi simple

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:07
Sex

Dacă partenerul tău pare să fie ușor plictisit atunci când faceți sex și tu ești deasupra, s-ar putea să fie așa. Vezi cinci sfaturi simple care te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanțele din dormitor.

Mișcă-ți șoldurile

Mișcarea sus-jos nu este cea mai bună atunci când stai deasupra, de aceea trebuie să îți miști șoldurile ori în față și în spate, ori să încerci și o mișcare circulară. Vă veți simți amândoi mult mai bine.

Poziția cowgirl inversată

Este una dintre cele mai sexy poziții și cu care îi poți oferi momente de plăcere de neuitat. Pur și simplu trebuie să te așezi cu spatele spre fața lui și să te miști așa cum ai făcut-o și până acum.

Fă exerciții

Pentru că tu ești cea care se mișcă în această poziție, o partidă de sex poate fi destul de obositoare. Așa că fă-ți un obicei din a face… genuflexiuni. Astfel nu vei mai obosi la fel de repede și picioarele tale vor arăta foarte bine.

Găsește-ți un ritm

Nu trebuie să te miști rapid încă de la început. Poți începe cu mișcări lente, care să-l ațâțe, și abia mai încolo să-ți miști șoldurile mai rapid, când știi că te apropii de… „final”.

Nu te mai gândi la cum arăți

Dacă îți faci griji în timpul sexului vei fi tensionată și nu vei mai putea să dai ce e mai bun din tine. Așa că liniștește-te, îi place ce vede!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter