Poziţii sexuale pe fugă în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Fiecare zodie se poate bucura în felul ei de o partidă scurtă şi secretă. Fie că e vorba de o alee dosnică, o bancă în parc, pe plajă la apus sau în maşină, pe banda de urgenţă, vezi care sunt preferinţele fiecărui semn zodiacal.

Berbec

„Scara spre cer” este poziţia preferată a berbecului dacă se grăbeşte, sau dacă îi e teamă că poate să fie prins în mijlocul acţiunii. Femeia stă în genunchi cu faţa spre trepte, iar bărbatul vine de pe treapta inferioară, într-un unghi numai bun pentru punctul tău G.

Taur

„Pe la spate alternativ” presupune un fel de doggy style, în care femeia se întinde foarte mult în faţă şi ridică puţin fundul, pentr un unghi interesant. Încurajează-l să te penetreze adânc, pentru că nu aveţi mult timp la dispoziţie. Doar e o partidă scurtă şi distractivă, nu?

Gemeni

„Gigi muşchi” este poziţia preferată a femeilor care vor să fie protejate şi care nu se uită la slăbănogi. Bărbatul săt în picioare, cu spatele la pat, iar femeia este încolăcită în jurul lui, eventual primind sprijin de la margine patului, dacă nus e poate ţine tot timpul suspendată. O poziţie care permite săruturi pasionale şi penetrare adâncă.

Rac

„Rock and roll” este o poziţie pentru romanticii raci, care vor să aibă parte de puţină aventură. Femeia stă întinsă pe o saltea joasă sau o pătură mai groasă, cu picioarele în sus, în timp ce bărbatul o penetrează de la un nivel mai jos, de lângă marginea păturii. Diferenţa de înălţime şi unghiul oferit permit o penetrare adâncă, dar şi contact vizual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter