5 lucruri care nu te lasă să-i faci oral

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Sexul oral este plăcut şi poate să-ţi dea senzaţia că deţii tot controlul din lume, sau poate să fie greu, neplăcut şi să-ţi provoace greţuri. Totul ţine de tine, de el şi de câteva lucruri care vă stau sau nu în cale de fiecare dată. Vezi care sunt cele 5 lucruri care nu te lasă să-i faci oral.

Părul lui pubian
Dacă este vorba de o surpriză, de un bărbat mai „natural” de felul lui, sau pur şi simplu un tip care nu ştie că părul te încurcă, ai cam încurcat-o tu.
Părul lui pubian intră în dinţi, pe limbă şi mai ales în gât, unde stârneşte valuri de greaţă şi trebuie să renunţi la postura ta de zeiţă a sexului ca să extragi blestemăţia din gură.
Părul tău
Podoaba ta capilară este foarte sexy când vă hârjoniţi prin pat, când îl gâdilă pe piept, sau când se revarsă peste sânii tăi goi când stai deasupra.
Părul tău este duşmanul tău numărul 1 dacă te apuci să-i oferi un oral iubitului tău.
Nu numai că îţi intră în gură şi te îneacă, dar se udă şi asta te duce cu gândul la lucruri scârboase şi tu nu vrei să te gândeşti la lucruri scârboase când faci ce faci.
Durerea din maxilar
Durerea care îţi strânge fălcile ca într-o menghină şi nu trece, indiferent ce unghi ai încerca, sau dacă încetineşti. Acea durere.
Oare există greutăţi la sală pentru un maxilar mai puternic, sau exerciţii fizice pentru muşchi faciali mai pregătiţi de acţiune?
Oricum ar fi, o astfel de durere te face să te rogi să fie foarte aproape de orgasm, sau să aplici tehnicile secrete, păstrate pentru zile speciale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter