Poziţii dureroase pe care se încăpăţânează să le propună

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Unele poziţii sexuale sunt pur şi simplu prea incomode, dar bărbaţii uită acest lucru, mai ales când se simt bine. Vezi care sunt acele poziţii dureroase pe care se încăpăţânează să le propună.

Pe la spate

Poziţia „doggy style”, sau, pe româneşte, „pe la spate” poate adesea să fie mai mult dureroasă decât plăcută. Bineînţeles că părerile diferă mult, deoarece variabilele sunt la fel de multe: dimensiunile fiecăruia, unghiul şi viteza de penetrare, etc.
Dacă la capitolul anatomie nu se pot face pra multe schimbări, puteţi folosi anumite trucuri ca să reduceţi din disconfort şi să vă simţiţi bine amândoi.
Dacă este mare fan al acestei poziţii, nu-l descuraja, ci explică-i cum să te facă să te simţi mai bine: penetrările scurte şi mai superficiale sunt recomandate, deoarece astfel nu îţi mai atinge cervixul şi menţine lubrifierea mai mult timp.

Călăreaţa inversată

Această poziţie presupune ca femeia să stea deasupra, dar cu spatele la partener, iar acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna uşor de făcut sau plăcut.
Multe femei au forme şi dimensiuni care nu permit orgasmul în această poziţie (unde şi cum ţii picioarele, nu te ţin muşchii coapselor, unghiul nu este tocmai plăcut, etc).
Dacă îi place mult să te vadă călare cu spatele, poţi să-i propui tu să treceţi la variaţiuni de doggy style, mai comode pentru amândoi. Puteţi încerca şi varianta cu oglinda în faţă (dacă ai o masă de machiat sau un scrin, ca să te poţi ţine de ceva în timp ce vă vedeţi în oglindă), care dă o notă perversă şi jucăuşă actului sexual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter