Cum îl înveţi să-ţi facă sex oral corect

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2015, 16:28

Nu toţi bărbaţii se pricep când vine vorba de zonele sensibile ale femeilor. Dacă îl iubeşti şi nu vrei să fii lipsită de această plăcere, doar pentru că el habar nu are ce face acolo jos, uite câteva sfaturi. Vezi cum îl înveţi să-ţi facă sex oral corect.

Lasă-l să îşi exerseze mişcările de sex oral

Dacă încearcă să facă asta poentru prima oară sau nu, lasă-l să se desfăşoare. Vezi ce face bine şi ce nu face bine şi nu reacţiona violent, chiar dacă te doare. Un pic de sacrificiu îţi asigură alte „şedinţe” mai bune pe viitor. Dacă îi vei explica ce a fost greşit şi ce poate să facă mai bine, ai toate şansele să te bucuri de „prestaţia lui” în viitor.
Dacă tresari, ţipi sau reacţionezi violent sau ciudat, s-ar putea să se inhibe foarte tare, să creadă că nu îţi place, sau pur şi simplu să se sperie. Niciun bărbat nu vrea să ştie că face ceva greşit în pat, aşa că vestea trebuie dată cu blândeţe.

Dă-i indicaţii simple

Bărbaţii nu înţeleg aşa uşor metaforele şi eufemismele. Dacă aţi ajuns deja în punctul în care îţi face sex oral, cred că poţi să laşi pudoarea la o aprte şi să fii sinceră.
Dă-i indicaţii clare, precise, scurte, fără înflorituri. Nu uita că nu le povesteşti prietenelor tale ce făcea, ci îl înveţi cum să te satisfacă, deci vrei să vorbeşti pe limba lui.
Poţi să-i spui „mai adânc”, „mai rar”, „fix aşa, da”, sau „mai la stânga”, nu te pierde în detalii cum ar fi „da, dar poate că ar trebui să adaugi un pic mai multă pasiune şi să fii mai tandru cu limba şi să mă mângâi mai convingător”.

Mişcă-te artistic

Bărbaţii sunt nişte creaturi destul de vizuale. Cu alte cuvinte, dacă tot s-a apucat să-ţi facă sex oral, ai putea să fii mai dramatică în mişcări, să-i faci şi lui o plăcere.
Puţini bărbaţi fac sex oral pentru că le place cu adevărat. Majoritatea fac asta pentru că vor să te satisfacă pe tine. Deci dacă eşti un pic atentă la gemete şi la felul în care arăţi, din acel unghi, aşa vulnerabilă şi sexy, s-ar putea să te surprindă sârgul lui.
Aruncă capul pe spate, încolăceşte picioarele în jurul lui, înfige-te în aşternuturi, orice te face să-i arăţi că îţi place ce face el acolo.
Nu spuen nimeni să fii falsă sau să mimezi plăcerea, dar poţi să fii mai artistică în mişcări, ca să-i faci o bucurie.

Fii perversă

Uită-te în ochii lui dacă ridică capul, zâmbeşte-i plină de încredere şi nu uita că eşti foarte sexy când îţi face sex oral.
Nu numai că îl va excita maxim faptul că nu te simţi stingheră, dar o va face mai bine şi mai des, dacă este încurajat corespunzător.
Poţi să îl mângîi pe păr, să îi iei o mână şi să-i arăţi ce să facă cu degetele, poţi să te arcuieşti de spate ca să ajungi mai aproape de gura lui.
Toate aceste mişcări ăl vor întărâta şi-i vor confirma că se pricepe de minune. Bărbaţii au mare nevoie de confirmări, iar acesta este un mod util de a o face.
Sursa foto cuplu în pat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter