5 tipuri de sex care ar trebui interzise prin lege

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Unele lucruri din dormitor ar trebui să nu se mai întâmple niciodată, nimănui. Fie că este vorba de mişcări dureroase, de idei înţelese greşit, sau de poziţii nefericite pentru ambii oameni implicaţi, iată 5 tipuri de sex care ar trebui interzise prin lege.

Sex cu picamerul

Ştii genul de bărbat care, când te pătrunde, începe să îţi ciocănească bazinul cu mişcări prea rapide şi prea apăsate? Ca un picamer?
Sexul cu acest gen de bărbat ar trebui interzis. Nu există femeie pe lumea asta care să aprecieze stilul smuls şi nici biata vezică nu a greşit cu nimic să îi oferi aşa şocuri (a se citi şuturi).

Sex cu degetul psihopat

Ştii probabil că unii bărbaţi îşi folosesc degetele ca să te stimuleze şi obţin rezultate mai mult decât nesatisfăcătoare? Ştii mişcarea aia de parcă ar vrea să te scarpine, să te zgârie cu unghia, sau să dea de aur, numai să te facă să te simţi bine nu? Dacă nu ştii despre ce vorbim, înseamnă că eşti foarte norocoasă.

Sex în picioare

A reuşit cineva să facă asta fără să aibă dureri în oase pe care nu ştia că le conţine?
Sexul în picioare, la perete, sau în cabina de duş arată foarte sexy în filme, dar, când revii la realitate, descoperi că el n-a tras destul triceps la sală ca să ţină toate pastele pe care le-ai mâncat tu în concediu în Italia şi că spatele tău nu are perişori ca Spiderman ca să te ţină lipită de perete cu picioarele în aer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter