Cum să vă bucuraţi de sex „all inclusive” în vacanţă

De Stela Moisescu, pe

În vacanţă abordăm totul cu mai multă fantezie: ne schimbăm stilul vestimentar, punem mai mult fard sidefat pe pleoape, ca să ne accentueze bronzul şi comandăm…
… cele mai exotice feluri de mâncare. Atunci, de ce să nu aducem mai multă culoare şi vieţii noastre sexuale?

În vacanţă merită să faci sex „all inclusive” cu iubitul tău. Profită de concediu, de panoramă şi de compania iubitului tău, pentru a da frâu liber imaginaţiei şi fanteziilor voastre sexuale.

Iată cum poţi creea clipe erotice de neuitat cu iubitul tău, când sunteţi în vacanţă!

1. Nu plecaţi cu mulţi prieteni în concediu

Un sfat practic, care garantează o vacanţă presărată cu multe partide de sex: nu mergeţi în concediu cu mulţi prieteni! Planurile comune de ieşit şi de vizitat diverse atracţii turistice, plus vizitele neaşteptate în camera de hotel vă vor răpi orice moment de intimitate, până târziu în noapte, când veţi adormi subit.

2. Nu uita să pui în bagaj şi câteva accesorii erotice

Dacă vrei să trăieşti cele mai tari partide de sex în vacanţă ai nevoie de ajutoare. Include în bagaj câteva jucării erotice, precum un vibrator sau o pereche de cătuşe, dar şi lenjerie sexy, lubrifiant- mai ales dacă ţi-ai propus să încerci sexul în apă, sau un ulei de masaj răcoritor- pentru când vă întoarceţi de la plajă.

3. Investeşte într-un costum de baie foarte sexy

Joacă-te un pic cu iubitul tău. În prima zi poartă un costum de baie clasic, cu care se aşteaptă să te vadă îmbrăcată, iar în a doua zi uimeşte-l cu o apariţie foarte sexy, într-un costum de baie extravagant. În acest fel îi oferi o surpriză incitantă şi îl ţii pe jar o zi întreagă, până să apuce să-l dea jos de pe tine.

4. Fă-i o promisiune sexy

Ca să simţiţi că totul este chiar all inclusive puteţi stabili înainte de a pleca în vacanţă un plan sexy. Spune-i că îi vei îndeplini un mic favor sexual în fiecare dimineaţă, dacă el îţi îndeplineşte o anumită fantezie, cum ar fi să te trateze cu un masaj erotic profesionist (n.r. există tutoriale pe Youtube). Negocierile pot fi destul de înfierbântate, dacă ştiţi ce vă doriţi…

5. Mizează pe spontaneitate

În vacanţă sexul ar trebui să fie spontan şi distractiv. Surprinde-l aşadar în cele mai inedite circumstanţe. Dă click şi află totul despre sex în aer liber.

6. Îndeplineşte-i o dorinţă refuzată

În vacanţă spiritul nostru de aventură este la cote maxime şi avem impresia că orice este permis. De ce să nu profitaţi de această bună dispoziţie pentru a vă îndeplini cele mai arzătoare fantezii? Dacă te simţi într-o dispoziţie aparte, surprinde-l cu ceva ce ştii că îşi doreşte foarte mult, dar nu a primit până acum de la tine!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter