Cum să fii perfectă în ochii iubitului: învaţă de la Kate!

De Stela Moisescu, pe

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton şi-au început primul turneu în calitate de cuplu regal, care se desfăşoară săptămâna aceasta, între 3 şi 10 iulie în Canada…
… şi Statele Unite. Ducesa de Cambridge a cucerit până acum inimile tuturor canadienilor cu zâmbetul fermecător, atitudinea prietenoasă, dar şi cu ţinutele rafinate.

Nu am putut să nu remarcăm ce cuplu frumos formează Kate şi Will, dincolo de titulatura regală! Ea radiază de fericire alături de soţul ei şi oferă, astfel, un exemplu demn de urmat femeilor de pretutindeni! Vizita din Canada ne convinge că Ducesa de Cambridge întruchipează iubita pefectă!

Iată câteva ipostaze în care a fost surprinsă Kate Middleton, din care poţi învăţa cum să fii o iubită de vis şi să ai o relaţie ca-n poveşti. Pentru că orice femeie este o prinţesă în ochii iubitului ei!

Fii vulnerabilă şi independentă

În cadrul turneului Kate ne arată că este o femeie descurcăreaţă, care nu se ţine agăţată de gâtul iubitului, nici măcar atunci când poartă tocuri… cum ar fi la sosirea în aeroport, când preferă să stea sub umbrela ei, nu a iubitului!

În Canada cei doi au avut şi activităţi separate. Pe Insula Prince Edward Kate a făcut o excursie pe mare, timp în care Will a copilotat un elicopter.

Totuşi, Ducesa de Cambridge nu-şi ţine soţul la distanţă. Ce doi au fost surprinşi în multe ipostaze romantice, cum ar fi aceasta în care el îi închide nasturii la hanorac.

Păstrează un echilibru între independenţă şi vulnerabilitate, iar iubitul te va admira şi adora, în acelaşi timp!

Cum să fii perfectă în ochii iubitului: învaţă de la Kate!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter