Charlene Wittstock sau Kate Middleton: cu cine semeni?

De Stela Moisescu, pe

Frumoase, elegante… prinţese! Tu în pielea căreia ţi-ai dori să intri? Orice femeie visează la prinţul ei pe cal alb, iar Charlene şi Kate şi-au văzut visul cu ochii.

Iată ce ai de învăţat despre iubire de la cele două prinţese, Charlene Wittstock şi Kate Middleton!

Nunţile fastuoase din acest an ne fac să visăm cu ochii deschişi. Charlene Wittstock şi prinţul Albert de Monaco s-au căsătorit în acest weekend, infirmând zvonurile de despărţire din ultima perioadă, iar Kate Middleton şi prinţul William şi-au unit destinele după o relaţie lungă şi tumultoasă.

Relaţiile celor două cupluri nu au fost ocolite de scandaluri şi dramă. Dar ca-n orice basm binele învinge, iar noi am putut fi martore la cele două nunţi desprinse din poveşti! Cum au ajuns cele două cupluri într-un final în faţa altarului?

Pasiuni comune

Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock, de origine sud-africană a fost educatoare şi campioană la nataţie. În anul 2000 l-a cunoscut pe viitorul soţ, prinţul de Monaco şi am putea spune că pasiunea comună pentru sport i-a unit. Printul de Monaco este  membru al Comitetului Internaţional Olimpic din 1985, dar el a participat şi ca sportiv monegasc la Jocurile Olimpice. Practică printre altele şi nataţia. Sigur că Wittstock a fost atrasă de experienţa prinţului.

Cât despre Kate şi prinţul William, Istoria Artei a fost cea care i-a adus împreună. Ce doi s-au cunoscut în anul 2001, în timpul studenţiei, pe băncile universităţii St. Andrew’s.

Aşadar, cresc şansele de a ajunge la altar cu prinţul tău, dacă aveţi pasiuni comune. Astfel, vă puteţi sprijini reciproc în carieră, fără să vă blamaţi unul pe celălalt pentru aspiraţiile voastre profesionale.

Citeşte pe a doua pagină despre cum au trecut cele două cupluri testul timpului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter