Uite ce stilată e Victoria Beckham la cumpărături! Cum ţi se par pantalonii?

De Erika Chivu, pe

Victoria Beckham a fost foarte stilată ieri, la New York, unde a mers la cumpărături împreună cu fetiţa ei, Harper. Ce părere ai de pantalonii divei?
Victoria a ieşit ieri la o rundă de cumpărături cu fetiţa ei, Harper. Cele două au fost mai întâi la un magazin de jucării, apoi au cumpărat mâncare de la un magazin specializat în alimentaţia sănătoasă.
Chiar dacă a fost doar pe la magazine, Victoria s-a îmbrăcat cu mult stil, ca de obicei. Ea a purtat un top simplu, mulat, pantofi stilettos şi o pereche de pantaloni care nu prea se înscriu în stilul ei obişnuit. Pantalonii cu talie înaltă, lungi până la glezne şi destul de largi sunt cu siguranţă comozi şi aduc o notă de originalitate ţinutei sobre.
Vezi aici colecţia Victoria Beckham pentru toamnă-iarnă 2013
Victoria Beckham se alfă zilele acestea la New York, unde participă la Săptămâna Modei. Ea şi-a prezentat zilele trecute colecţia pentru toamnă-iarnă 2013, o colecţie foarte apreciată de toţi cei prezenţi. Dacă atunci David Beckham a fost alături de ea, în primul rând de scaune, între timp el a părăsit SUA şi a mers în Franţa, unde a avut, miercuri, primul antrenament cu noua lui echipă, Paris Saint Germain.
victoria beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter