Ben Affleck, epuizat în luna de miere cu Jennifer Lopez. Actorul a fost fotografiat dormind, în timpul unei plimbări romantice cu barca

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iulie 2022, 11:13

Jennifer Lopez (53 ani) și Ben Affleck (50 ani) s-au căsătorit de o săptămână și au plecat în vacanță alături de copiii lor, din mariajele anterioare.

Aflați în luna de miere în Paris, cei doi au ales să facă o plimbare romantică cu barca pe râul Sena, doar că oboseala l-a prins din urmă pe Ben Affleck, acesta adormind în mijlocul punții, cu gura deschisă.

Paparazzi au surprins imediat momentul, iar pozele cu actorul au devenit virale pe internet, unde oamenii au început să facă glume legate de contractul prenupțial pe care Jennifer Lopez l-ar fi pus să-l semneze înainte de a se căsători.

Astfel, potrivit American Post, una dintre clauzele contractului este întreținerea de relații intime de cel puțin patru ori pe săptămână.

În timp ce Ben Affleck dormea fără griji în mijlocul punții, ziua în amiaza mare, JLo se relaxa alături de copii, la umbră. Proaspeții însurăței au fost însoțiți în această primă vacanță din luna de miere de fiicele actorului, Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), din mariajul său anterior cu Jennifer Garner, dar și de gemenii de 14 ani ai lui JLo, Max și Emme, pe care artista îi are din mariajul cu Marc Anthony.

Citește și – Ce planuri are Cosmin Seleși după plecarea de la Antena 1. Actorul pregătește o surpriză pentru public

Citește și – Iulia Vântur, aniversare de 42 de ani alături de Salman Khan și de familia actorului

Citește și – Ce relație are Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu

Citește și – Prima declarație a Oanei Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea

Iubirea este frumoasă, scria Jennifer Lopez, imediat după căsătorie. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare.

Ben Affleck și JLo s-au căsătorit anul acesta la 19 de ani de când au fost logodiți prima dată. Ei au avut o relație din 2002 până în 2004. La vremea aceea, urmau să se căsătorească, dar au anunțat brusc că s-au despărțit. La nici un an de la despărțire ambii erau deja căsătoriți cu alți parteneri, el cu Jennifer Garner, cu care are 3 copii, și JLo cu Marc Anthony, cu care are gemenii. Anul trecut, cei doi au anunțat din nou că formează un cuplu și s-au căsătorit la mijlocul lunii iulie 2022.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter